Hedda Retu

Tervetuloa uudistuneille kotisivuilleni! 

Kauniit ja rauhalliset vastaanottoni tilani sijaitsevat Helsingin Töölössä ja Nuuksiossa noin 40 km keskustasta. Yhdessä tutkimme ja työstämme hahmoterapian ja traumaterapian lähestymistapojen avullaelämän haasteita, kasvukipuja, traumakokemuksia, pyrimme löytämään oireiden miellekkyyden ja defenssien viisauden, tavoitteena haavojen arpeutuminen ja arpien kanssa elämään oppiminen tuntien rakkautta itseä ja muita kohtaan.

Psykospirituaalisuus psykofyysisyyden lisäksi ohjaavat emotionaalista terapiatyöskenteyä sisäisen alkukantaisen viisauden, rakkauden ja energian avautumiseksi itsessä ja suhteessa.. Voit tulla yksin tai parina, myös ryhmämuotoista terapiaa sekä työpajoja.

Olen yli kahdenkymmenen vuoden työkokemuksen omaava psyko- ja seksuaaliterapeutti, sekä työnohjaaja. Aikaisemmin nimeni oli Heidi Valasti, mutta isojen elämänmuutosten myötä oli merkittävää muuttaa myös nimeni ja näinollen nimeni on ollut vuoden 2020 alusta Hedda Retu.

Katso Instagram-sivuni täältä.

Yksilö- ja pariterapiapaikat ovat tällä hetkellä täynnä.


Terapiakoira Serene työskentelee pääasiallisesti maalla.

Hahmoterapia

Psykoterapian lähestymistapani ovat hahmoterapia (gestalt-terapia) sekä kriisi- ja traumaterapia.

Hahmoterapiassa ihmistä tarkastellaan mielen ja ruumiin muodostamana kokonaisuutena. Hahmoterapiassa työstetään elämän varrella kesken eräisiksi jääneet asiat (nk. hahmot) asiakkaan kanssa siten, että terapiatilanteessa asiakas ohjataan terapiasuhteen tuella sinne, missä ”kipu” on syntynyt, esimerkiksi johonkin lapsuuden tapahtumaan tai tunnelmaan. Asiakkkaan tietoisuutta eri tasoilla (kehollinen, älyllinen ja emotionaalinen) lisäämällä, defenssejä kunnioittaen, avautuu nykyhetken oireiden (torjuttu kipu / haava) miellekkyys. 

Asiakkaan ja terapeutin välinen suhde on kontaktin ja kontaktihäiriöiden näyttämö, sitä tutkitaan ja siinä harjoitellaan uusia kokemuksia yhteydestä, tunteiden ja tarpeiden ilmaisusta. Mielen sisäiset puheet ja sisäistykset tulevat esille ja eheytyvät terapeuttisessa suhteessa.

Hinta: 115,00 (50 min) – alv 0%

Traumaterapia

Työskentelen sekä vakauttavan vaiheen että työstämis- ja integraatiovaiheen asiakkaisen kanssa. Viitekehykseni ovat: somaattinen traumaterapia (Levine), sensorimotorinen terapia (Odgen),rakenteellisen dissosiaation teoria ja polyvagaalinen teoria.


Asiakaspaikat ovat täynnä (myös KELA -kustanteiset)

En aloita KELA-psykoterapiasuhteita.

Yhteystiedot

Vastaanotto:
Mannerheimintie 79,
00270 Helsinki
Ks. kartta

Ajanvaraus:
+358 50 511 77 22

Sähköposti:
hedda.retu@gmail.com

Menu