Angelica Knutti

Olen lyhytterapeutti Angelica Knutti. Lyhytterapiaopinnot psykoterapeuttisin valmiuksin aloitin syksyllä 2022 ja valmistuin keväällä 2024.

Tarjoan lyhytterapiapalveluita valmistumiseeni asti opiskelijahinnoin 52€ / 60min tai 129,60€ / 3x tapaamista. Tapaamiset voidaan järjestää kasvotusten Mannerheimintien vastaanotolla tai tarvittaessa etänä. Yhteydenotot sähköpostitse angelicav.knutti@gmail.com.

Taustani on hoitoalalla, jossa erikoistuin kuntoutukseen. Juuri kuntoutuksen opinnot (mm. psykiatrinen kuntoutus) valikoituvat siksi, että niissä nähtiin ihminen aina psykofyysissosiaalisena kokonaisuutena. Kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Työkokemusta hoitajana minulla on tehostetusta palveluasumisesta, kuntoutuksesta ja psykiatrisesta sairaalasta. Valmistuttuani ammattikorkeakoulusta nuorisokasvatuksen ja ohjaamisen asiantuntijaksi (yhteisöpedagogi) olen työskennellyt asiantuntijana verkossa tapahtuvaa seksuaaliväkivalta ja häirintää ehkäisevässä nuorten palvelussa, sekä sijaishuollon perustason ja vaativan tason yksiköissä.

Takaisin etusivulle